Više o Čingi Lingi čardi

Ne kuhamo jela, stvaramo doživljaj

Čingi Lingi čarda | Mjesto dobre energije

Čingi Lingi čarda je nadaleko poznati restoran u kojem su se spajali tradicija, izvrsna jela, odlična glazba i predivna priroda. Teško da je postojao netko u Slavoniji i Baranji, a i šire, a da nije čuo za Čingi Lingi čardu. Bila je mjesto dobre zabave, nezaboravnih trenutaka, i kako kažu “mjesto na koje dovodite one do kojih vam je stalo”.

Obnova ovog poznatog restorana osmišljena je tako da zadrži ono najvažnije, dobru energiju koje je mjesto imalo, ime i lokaciju, koji su oplemenjeni novom ponudom, izgledom i komunikacijom prema starim i novim gostima. Ideja obnove objekta bila je zadržati određene elemente koji su mjesto činili toplim, pristupačnim i opuštenim. 

Čingi Lingi čarda je oaza mira, ugode i dobre energije. Dobrodošli su svi koji uživaju u životu, druženju i dobroj hrani.

Više o restoranu… ˝…mjesto na koje dovodite one do kojih vam je stalo.˝ 

Najvažniji segmenti – odlična hrana, predivna priroda i ugodan ambijent u koji su svi dobrodošli, bili su misao vodilja pri obnovi ovog poznatog mjesta. O obnovi ovog kultnog mjesta dugo se pričalo te su očekivanja gostiju bila vrlo visoko postavljena, a komentari naših gostiju danas dokazuju kako smo očekivanja u potpunosti ispunili, a usuđujemo se reći, mnoge i oduševili.

Prednosti Čingi Lingi čarde

Vrhunska hrana

Specijaliteti od domaćih namirnica

Originalni recepti

Vrhunski recepti vrhunskog kuhara

Veseli i sretni gosti

Gosti koji dolaze gladni, a odlaze sretni, zadovoljni i siti

Obnova restorana ˝Čingi Lingi čarda reinterpretira definiciju luksuza…˝ 

Čingi Lingi čarda reinterpretira definiciju luksuza – luksuz je odvojiti vrijeme za sebe i svoje najdraže i uživati u malim trenucima koji su u konačnici uvijek oni najvažniji. Time smo se vodili pri uređenju objekta i slaganju jelovnika. Inspiracija za sva jela dolazi iz Baranje i njene bogate prirode usred koje je Čingi Lingi čarda smještena. 

Većinu namirnica nabavljamo od lokalnih proizvođača u krugu 30km. Gosti uživaju u klasičnim baranjskim specijalitetima, rekonstruiranim i usavršenim jelima od domaćih sastojaka, kao i vrhunskim vinima i slasticama. Od otvorenja u ožujku 2021.g., gotovo svakog dana Čingi Lingi čarda je popunjena, a rezervacije primamo i tjednima unaprijed.

Upute do naših vrata

Adresa

Ul. kralja Zvonimira, 31327, Bilje

Telefon

Telefon: +385 (31) 281 700

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja: 11:00 - 23:00

Jeste li znali legendu o čardi?

„Bila je kultno mjesto tog doba i okupljalište boema, ljudi željnih provoda, opuštanja uz dobru svirku i putnika namjernika. Legenda kaže da je u prošlosti zvono koje je visjelo na drvetu, oko kojeg je kasnije sagrađena čarda, javljalo razbojnicima da stiže karavan zgodan za opljačkati.

Zvono je kasnije dobilo svoju drugu praktičnu svrhu, naime, onaj tko je zazvonio bio je spreman “okrenuti rundu” za sve prisutne. Pretpostavlja se da je čarda postojala još od Austro-Ugarske, kad je tu bilo okupljalište trgovaca stokom. Imao sam sreću biti u njoj za vrijeme lijepih i nezaboravnih trenutaka u životu.“ Preuzeto s Facebook stranice Prijatelji o Osijeku

Nagrada Trofej chef tradicijske kuhinje

Čingi Lingi čarda mjesto je gdje dobra hrana i opuštena atmosfera hrane prijateljstvo i ljubav te oplemenjuju život i svakodnevicu. Ukratko, mjesto dobre energije.

Restoran je prepoznat i od struke te smo prema izboru gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia za 2022. godinu dobili nagradu, Trofej chef tradicijske kuhinje pripao je Nebojši Rajkoviću šefu našeg restorana.